Veldman Productions

BEDRUKKEN VAN VOETBALSCHOENEN EN SHIRTS

Bedrukken

Kleding bedrukken met Folie

Techniek:
Deze techniek is op basis van textielfolies die speciaal voor textieltoepassingen zijn ontwikkeld. Het ontwerp wordt met een snijplotter uit textielfolie gesneden. Deze dunne folie wordt met een hoge temperatuur en onder hoge druk op het textiel gesmolten.

Eigenschappen:
De folie ligt op het textiel en heeft een zachte, flexibele structuur. Foliedruk heeft heel veel keuze in kleuren, ook glitter en fluorfolies, maar is niet geschikt om super kleine details weer te geven. De kleuren dekken ook op donkere en felgekleurde kleding en de bedrukking is goed bestand tegen meerdere wasbeurten. Deze techniek is geschikt voor zowel tekst als een logo.

  

Full Colorprint bedrukking voor Fotokado's

Techniek:
Bij het bedrukken van een foto of een logo op een product wordt het ontwerp eerst op een drager gekopieerd. De drager wordt onder hoge temperatuur op het product geplaatst. Naast textiel ook zeer geschikt voor bedrukking op kado's als mousepad, klok, kussensloop etc.
 
Voor het bedrukken van foto's en andere ontwerpen met kleurverloop op textiel en fotokado's (digitale print) kan je je bestand uploaden·in·een .png, .jpg, .bmp of .gif formaat. In RGB kleurmodus met een minimumresolutie van 120 dpi met een maximaal formaat van 3000 x 3000 pixels met een maximale grootte van 3 MB. In de creator zie je het printbereik voor ieder product. Let erop dat het formaat van je afbeelding niet groter is dan dit drukgebied. Verkleinen van de afbeelding kan zonder kwaliteitsverlies. Vergroten is niet altijd mogelijk, omdat het drukresultaat bij lage resoluties te grofkorrelig wordt.

Leuke Cadeautips! Met die leuke taalvondsten kun je ook allerlei leuke cadeautjes verzinnen. Voor je vriendje of vriendinnetje, ouders, collega's, jubilarissen, een vrijgezellenfeest tshirt of zomaar om iemand te verrassen. Een leuke tekst of foto's op een fun t shirt, tegeltjes met je eigen teksten er op en nog veel meer.

Eigen teksten op een T-Shirt

Spreuken kunnen niet alleen op een tegeltje bedrukt worden, maar natuurlijk ook op kleding! Daarmee krijg je vanzelf unieke grappige T-shirts. Laat nu zelf je eigen favoriete spreuk of funny tekst bedrukken op een T-shirt of shirtje naar keuze en creëer je eigen persoonlijke stijl.

Leuke spreuken en grappige teksten hoef je niet alleen op t-shirts te drukken. Je kunt je eigen feestelijke teksten ook laten drukken op de volgende producten

T-shirts / V-hals / Ronde hals
Sweaters / Sweatshirts / Met en zonder capuchon
Trainingsjacks / Sport jacks
Boxershorts / Hotpants / Strings 
Knuffels / Paraplus / Keycords
Babykleding / Rompertjes / t-shirts 
Sportshirts !!
 

Copyright © 2019. All Rights Reserved.